De NeusWijzer - februari 2017   

 

 

Sjankara Webwinkel    

De migratie van de oude naar de nieuwe webwinkel is soepel verlopen. De privacy en veiligheid van jou als gebruiker is gewaarborgd, zoals je hierboven kunt zien. Reacties van een aantal klanten zijn terug te lezen in de beoordelingen, die zichtbaar zijn in de webwinkel. De beoordelingen worden niet gefilterd; ook kritische opmerkingen zijn welkom, want daarvan kunnen we leren. Het gemiddelde cijfer spreekt voor zich en stimuleert nieuwe klanten om met een gerust hart naar ons over te stappen. Mocht je zelf nog geen account aangemaakt hebben, dan lees je hieronder hoe te handelen. Als hierboven je naam niet goed wordt weergegeven, dan kun je die aanpassen door te klikken op de betreffende link in de voetnoot.


Wat is er veranderd?

Je oude gegevens zijn niet automatisch overgenomen in de nieuwe webwinkel! Dat houdt in, dat je zelf een nieuw account moet aanmaken. Vanzelfsprekend behoud je de korting die je gewend was. Lees hieronder meer...

 • Onze nieuwe webwinkel toont de consumentenprijzen

Als consument heb je de keuze om éénmalig te bestellen of om een account aan te maken, zodat je steeds kunt terugkijken naar je vorige bestellingen.

 • De therapeut/ reseller ontvangt een Persoonlijke Unieke Kortingscode ( PUK )

Wanneer heb je recht hebt op korting? Als je een praktijk hebt als therapeut of als je onze producten als reseller te koop aanbiedt en beschikt over een btw-nummer en/ of KvK-inschrijving, dan kun je ons deze gegevens doorgeven via een e-mailbericht of per telefoon. Intussen kun je alvast een account aanmaken en ook je adresgegevens invullen. Wij maken een PUK aan en geven die aan je door via e-mail of telefonisch. Deze PUK vul je bij elke volgende bestelling in tijdens het betaalproces. Het bedrag wat daarna verschijnt ben je verschuldigd.

 • Lagere verzendkosten; portvrij bedrag ietsje verhoogd

Tot nu toe betaalde je € 4,75 exclusief btw bij orders tot € 70,--. Vanaf nu bedragen de verzendkosten € 4,95 inclusief btw bij orders tot € 80,--.

 •  Nieuwsbrief

Geef in de webwinkel aan, dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

NIEUW!!! 3 INHALERS
Interessant én handig alternatief voor neusdruppels...


Eucalyptus synergie:
maakt luchtwegen vrij, lost slijm op, geeft meer lucht. Bevat eucalyptus globulus, eucalyptus dives ct piperitone, cajeput, niaouli en pepermunt;

Niaouli synergie:
bij sinusklachten, geeft meer lucht, lost slijm op. Bevat niaouli, saro, grove den, balsemspar en pepermunt;

Ravintsara synergie:
stimuleert het immuunsysteem, is sterk anti-viraal. Bevat ravintsara, saro, eucalyptus dives ct piperitone, hysop ct isopinocamphone en pepermunt.


__________________


Enkele handige tips

 

 1. Als je meerdere exemplaren van één artikel wenst, klik dan op de artikelfoto. Dan kom je meteen in een nieuw scherm, waar je het gewenste aantal invult.
 2. Als je (bijvoorbeeld) een flesje Amandelolie van 200 ml bestelt, zie je op de factuur 2 bedragen onder elkaar vermeld staan: de prijs van 100 ml en de meerprijs van het 200 ml flesje. Goed om te weten.
 3. Op de pagina Aanbiedingen vind je een hele reeks artikelen met een mooie korting van 10 tot 20%. Profiteer daarvan!
 4. Meld je via de webwinkel aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws, aanbiedingen en andere interessante onderwerpen.
 5. KiyOh vraagt enkele dagen na levering van je bestelling je beoordeling over ons. Op de beginpagina van de webwinkel wordt de totaalscore getoond voorzien van bijbehorend commentaar, zodat nieuwe klanten de voor hen juiste keuze kunnen maken.

 

NIEUW!!! DOUCHE-OLIËN
in 7 varianten
( = HYDRATEREND!!! )
Uitstekende vervanger van zeep in blauwe petfles van 125 ml...

Het klinkt eigenaardig, maar water droogt de huid uit. Als je zeep of een douchegel gebruikt wordt dit uitdrogend effect versterkt. Het volgende klinkt ook eigenaardig: het is olie die de huid het sterkst hydrateert. Dus ontwikkelden wij een neutrale doucheolie op basis van pure amandelolie. Om de olie om te vormen tot een wasbasis werden er tensioactieve stoffen toegevoegd: een mengsel van MIPA-laureth sulfate, cocamide DEA en PEG-400 dioleate. Zo verkrijgt het product ook een schuimend effect. De etherische oliën en vitamine E zijn de enige toegevoegde bewaarstoffen. Het eindresultaat is een aangenaam aanvoelende, schuimende en hydraterende doucheolie.
Voor het dagelijks toilet is onze doucheolie een uitstekend alternatief voor zeep. Hier denken wij speciaal aan de tere huid van baby’s en jonge kinderen, maar ook aan oudere mensen, die vaak last hebben van een droge huid.
Een aromatherapeutisch effect  van de doucheolie is vrij gering: de tijd dat je ermee in contact komt is te kort om veel resultaat te scoren. Het geureffect ervan geeft zeker een ontspannende, relaxerende of energiegevende sensatie.
Onze doucheolie wordt ook als neutraal ongeparfumeerd basisproduct aangeboden (klik hier). Ideaal voor wie graag een gepersonaliseerd product gebruikt of voor mensen die allergisch zijn voor geparfumeerde producten. In de neutrale basis kan je tot 3% etherische olie oplossen. In de praktijk is een concentratie van 1 à 1.5% etherische olie voldoende.

 

 

Er is evenveel verschil tussen
goede poëzie en mooie verzen
als tussen de geur van een bloementuin
en een parfumeriewinkel


Augustus William Hare
Engels historicus en aforismenschrijver
1792-1834

 

 

Wist je dat:

 • Netelroos te behandelen is met Amandel-, Neem- en Muskaatroosolie met daarin 3% Manuka?
 • Arganolie met Lavandin Super en/ of Duizendblad goede kansen biedt bij allergische huidaandoeningen?
 • Calophyllumolie als draagolie zeer goede eigenschappen heeft bij littekens, radiodermitis, gordelroos en bij allerlei slecht genezende wonden?
 • etherische oliën van het chemotype 1,8-cineol en alle eucalyptustypen in een draagolie slecht door de huid worden opgenomen en dat alleen Macadamiaolie daarop een uitzondering is?
 • de etherische olie van Sint Janskruid niet werkt als een anti-depressivum, omdat de hypericine wateroplosbaar is en daardoor terecht komt in het hydrolaat en niet in de olie?
 • voor Curcuma hetzelfde geldt? Curcumine heeft een aantal interessante eigenschappen, maar komt niet voor in de etherische olie. Curcuma als etherische olie stimuleert gal en lever, wekt de eetlust op en gaat ingewandsparasieten te lijf.

 

Welkom terug in onze nieuwe webwinkel. Reacties/ ideeën horen we graag. Tenslotte wensen we je alvast een fijne lente toe; die komt er écht aan...

Sjankara Nederland - Jan Verstappen

Februari 2017

 

 

© 2015 - 2023 SJANKARA Etherische Oliën en Aromatherapie Producten sinds 1984 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel