"Welkom bij onze eerste Nieuwsbrief Nieuwe Stijl"

 

Beste lezer,
Nieuwe Sjankara Webwinkel

Begin oktober introduceerden wij onze nieuwe webwinkel. Hiervan heb je waarschijnlijk al een aankondiging ontvangen. Deze nieuwsbrief nieuwe stijl verzenden we nu vanuit de nieuwe webwinkel. Inmiddels hebben veel klanten al een account aangemaakt en / of een bestelling gedaan en op allerlei manieren positieve reacties laten horen, waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Onze hartelijke dank hiervoor!


Wat is er veranderd?

Je oude gegevens zijn niet automatisch overgenomen in de nieuwe webwinkel! Dat houdt in, dat je zelf een nieuw account moet aanmaken. Zie beneden...

  • Deze nieuwe webwinkel toont de consumentenprijzen

Als consument heb je de keuze om éénmalig te bestellen of om een account aan te maken, zodat je steeds kunt terugkijken naar je vorige bestellingen.

  • De therapeut/ reseller ontvangt een Persoonlijke Unieke Kortingscode ( PUK )

Wanneer heb je recht hebt op korting? Als je een praktijk hebt als therapeut of als je onze producten als reseller te koop aanbiedt en beschikt over een btw-nummer en/ of KvK-inschrijving dan kun je ons hiervan de gegevens sturen via een e-mailbericht. Intussen kun je alvast een account aanmaken en ook je adresgegevens invullen. Wij maken een PUK aan en geven die aan je door via e-mail. Deze PUK vul je bij elke bestelling in tijdens het betaalproces. Het bedrag wat daarna verschijnt ben je verschuldigd.
Ontving je in het verleden korting, dan blijf je deze vanzelfsprekend houden.

  • Lagere verzendkosten, ietsje hoger portvrij bedrag

Tot nu toe betaalde je € 4,75 exclusief btw bij orders tot € 70,--. Vanaf nu bedragen de verzendkosten € 4,95 inclusief btw bij orders tot € 80,--.

  •  Nieuwsbrief

Geef in de webwinkel aan, dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen om steeds op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Vergeet niet te kijken bij onze interessante aanbiedingen!

Overal draaiden in de herfst de destilleerketels 'op volle stoom' om de nieuwe oogsten om te toveren tot die bijzondere aroma-oliën...


Enkele handige tips

  1. Als je meerdere exemplaren van één artikel wenst, klik dan op de artikelfoto. Dan kom je meteen in een nieuw scherm, waar je het gewenste aantal invult.
  2. Als je (bijvoorbeeld) een flesje Amandelolie van 200 ml bestelt, zie je op de factuur 2 bedragen onder elkaar vermeld staan: de prijs van 100 ml en de meerprijs van het 200 ml flesje. Goed om te weten
  3. Op de pagina Aanbiedingen vind je een hele reeks artikelen met een mooie korting van minstens 10%. Profiteer daarvan!
  4. Meld je via de weAlsbwinkel aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws, aanbiedingen en andere interessante onderwerpen.
  5. KiyOh vraagt enkele dagen na levering van je bestelling een beoordeling over ons. Op de beginpagina van de webwinkel wordt de totaalscore getoond voorzien van bijbehorend commentaar, zodat nieuwe klanten een voor hen juiste keuze kunnen maken.

We hopen je terug te zien in onze nieuwe webwinkel. Je reacties/ ideeën zijn welkom. Tenslotte wensen we je een fijne wintertijd toe, mede namens Sjankara België!

Sjankara Nederland - Jan Verstappen

November 2016

 

 

 

© 2015 - 2024 SJANKARA Etherische Oliën en Aromatherapie Producten sinds 1984 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel