De NeusWijzer - juli 2017   

 

 

Beste geïnteresseerde,

Vakantiesluiting Sjankara België!!!    

 

In de periode van 18 juli t/m 4 augustus en van 11 t/m 18 augustus kunnen er vertragingen optreden in de levering van een aantal artikelen, die we niet standaard op voorraad hebben. We hopen dat dit voor u als klant zo weinig mogelijk problemen zal opleveren. 

 


Er is nog plaats in onze:

SJANKARA-CURSUS AROMATHERAPIE

EXTRA: Tijdens deze cursus ontvang je als deelnemer 10% korting op ons gehele assortiment!!!

Start: Najaar 2017 - Einde: Voorjaar 2018

Geert Devlieghere, aromatoloog, grondlegger van Sjankara en schrijver van meerdere boeken, zal komend najaar zijn zelf ontwikkelde aromacursus in ‘s-Hertogenbosch herhalen. In België staat deze cursus al jaren bekend om zijn hoge niveau.
Geert biedt je de unieke gelegenheid om, op een ontspannen manier, gedegen kennis op te doen over de boeiende wereld van de aromatherapie. Door zijn jarenlange ervaring krijg je een dieper inzicht in de juiste en efficiënte praktische toepassing van etherische oliën en bijbehorende producten. Je zult met deze cursus je praktijk snel naar een aanzienlijk hoger niveau brengen.

Inhoud van de cursus:

o   Materia Medica en Repertorium van de etherische oliën en draagoliën

o   Diverse wijzen van toepassing in de praktijk

o   Chemie en toxicologie

o   Indicatie en dosering

o   Casuïstiek, mede aan de hand van je vragen

o   Supervisie voor degenen, die een serieus eindwerkstuk wensen te maken

o   Een eindtoets zal niet worden afgenomen

o   Lesmateriaal bevat ruim 450 pagina’s (wordt digitaal verstrekt)

Praktische informatie:

De cursus van in totaal 60 uren wordt gegeven in 's-Hertogenbosch op 10 zaterdagen van 9.30 tot 16.30 uur (1 uur pauze).
Data 2017: 11 en 25 november, 16 december
Data 2018: 13 en 27 januari, 10 en 24 februari, 10 en 24 maart, 14 april
Kosten: € 685,-- 
Tijdens de gehele cursus profiteer je van 10% korting op ons uitgebreide assortiment!!!
Deelname is definitief als je het gehele bedrag vóór aanvang van de cursus hebt betaald via:  
NL40 INGB 0000 1391 74 tnv Sjankara.
Méér informatie kun je verkrijgen via tel. 06-50287900 / 073-6901589 en info@sjankara.nl.


 

 

Op de pagina Aanbiedingen vind je een hele reeks artikelen met een mooie korting van 10 tot 20%. Profiteer daarvan!

 

 

De persoonlijkheid
is voor de mens
wat de geur
is voor een bloem.

Charles M. Schwab
Amerikaans ondernemer 1862-1939

 

Wist je dat:

  • Neem Olie bijzonder veel kan betekenen bij allerlei soorten huidklachten en bovendien sterk amoebicide, anti-allergicum, anti-malaria, anti-parasitair, anti-viraal, bactericide (staphyllococcen), fungicide, insecticide, miticide (mijt-/ luisdodend) is? Huidklachten: allergie, herpes, dermatitis, acne, scabies, zwemmerseczeem, psoriasis, luieruitslag, ringworm enz. Niet iedereen vindt de geur aangenaam, maar voor het therapeutisch effect is 10 tot 30% al voldoende.
  • het geslacht Roos (Rosacea) uit meer dan 300 wilde varianten bestaat? De hoeveelheid varianten die eruit zijn doorontwikkeld (cultivars) is inmiddels ontelbaar. Roos heeft - naast tal van fysieke eigenschappen - vooral een gunstige werking op psychisch vlak: angststiller, anti-depressivum, bij verdriet, melancholie, kwetsbaarheid, liefdesverdriet en in de palliatieve zorg om het sterven beter te kunnen aanvaarden.
  • Verca Forte een krachtig middel is tegen allerlei soorten wratten? De samenstelling bestaat namelijk deels uit etherische olie van Tea Tree en Citroenschil en deels uit kruidentincturen van Thuya en Chelidonium Majus. Aan het dopje zit een staafje waarmee je de wrat aanstipt.
  • Sjankara een natuurlijk emulgator in het assortiment heeft, genaamd Solubol? Eén deel olie in 4 delen Solubol geeft een wateroplosbaar product. Bereidingen met Solubol zijn geschikt voor inwendig gebruik.
  • Onze Neutrale Massageolie een samenstelling is van de - deels kostbare - oliën van Amandel, Avocado, Bernagie, Jojoba, Abrikozenpit, Tarwekiem en Teunisbloem en vitamine E? Een betere massageolie voor algemeen gebruik is nauwelijks denkbaar, zeker gelet op de prijs.
  • Onze Huidolie Droge Huid een prima middel is tegen droge huid bv als gevolg van te veel zon? Ook de geur ervan is zeer aangenaam. Aan een mengsel van Avocado- en Muskaatroosolie zijn toegevoegd: Nieuw-Caledonisch Sandelhout, Wortel, Lavendel, Geranium, Palmarosa en Bittere Sinaasappel.
  • Ylang Ylang gedestilleerd wordt in drie stappen? De eerste stap levert de Ylang Ylang Extra, waarin dus de meest vluchtige bestanddelen zitten; de tweede stap levert de Ylang Ylang II op; de derde stap de Ylang Ylang III. De opbrengst van alle stappen levert de Ylang Ylang Totum, waarin dus de gehele plant met de bloemen is vertegenwoordigd. Deze laatste geeft therapeutisch de meeste mogelijkheden. En de Extra is het fijnst wat betreft geur.

 

Welkom in onze webwinkel. Reacties/ ideeën/ vragen horen we graag. Tenslotte wensen we je een aangename zomertijd toe!

Sjankara Nederland - Jan Verstappen

 

 

 

 

© 2015 - 2024 SJANKARA Etherische Oliën en Aromatherapie Producten sinds 1984 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel